Това, което ни очаква в модата през 2018-а година

Остават броени дни до 2018-а година  и ние с интерес отправяме поглед към модните подиуми, за да разберем кои ще са топ тенденциите за следващата година.

Според престижното списание Cosmopolitan през 2018-а ще има голямо разнообразие от визии, които дамите ще могат да избират за своя ежедневен стил. Като ще се открояват пастелните цветове. Лилавите, розовите и прасковените нюанси ще преобладават по щандовете на магазините и е само въпрос на вкус към кой модел ще се насочим.

За по-предизвикателните дами и тази година ще има широк избор от прозрачни материи. Разбира се всичко трябва да се носи с мярка и стил, така че, съветът ми е, мили дами, не забравяйте бельото!

Ярките цветове също ще присъстват активно в модната палитра през 2018-а година. Смелата комбинация от ярки цветове от своя страна ще бъде едно от най-предизвикателните неща в тенденцията на облеклата, а със сигурност облечете ли се така, няма да останете незабелязани на улицата.

И тази година ще си припомним стара тенденция, която се събужда за нов живот, а именно дрехите, обсипани с лога на известна марка. Със сигурност не е най-привлекателната дреха за мен самата, но всеки с вкуса и стила си, нали?

И ако тези тенденции до сега ви се струваха малко екстравагантни, то и през 2018-а ще се любуваме на дрехи, направени от пластмаса и винил в цялата прелест на прозрачността. И не става въпрос само за връхните дрехи, а за цели тоалети и аксесоари, направени от тези материали.

По един особено нестандартен начин ще бъде показана и любовта към природата с дрехи с принтове с пейзажи. А също така не може да пропуснем и перата и ресните, които могат да бъдат само акцент или да се окичите изцяло с тях.

И разбира се, на последно място, но не по значение, се поставя андрогенния стил и минимализма. Така спокойно ще взимате ризите и суитшърите на приятелите си, а дори ще бъдете и модерни, облечени в тях.

 

Google+ Comments