Приятелска терапия и спа

Няма нищо по-отпускащо от вечер в компанията на най-добрите приятелки. Наречете го пижама парти, женска вечер или спа вечер. Най-добрият начин е да прекараш свободното си време в компанията на хора, които познаваш от години и ги обичаш като свои най-близки.

Аз имам три такива приятелки,  с които се познаваме от деца и се обичаме като сестри. Разпръснахме се в цяла България, но обезателно през месец се събираме някъде. Времето прекарано с тях е безценно. С никой друг не мога да споделя така, както с тях. Взаимно се изслушваме и си даваме най-добрите съвети. Прекарваме вечерите си в разкрасителни процедури и пълен релакс. Говорим си до късно, смеем се от сърце, а на сутринта пием сутришното си кафе в много бодро настроение. След една среша с тях батериите са заредени за седмици напред.skrab-za-krasiva-koja-v-domashni-uslovia

Приятелите са незаменими и е истински дар от съдбата да срещнеш лоялни и истински хора. Добра женска среща е по-ефективна от всяка психотерапефтична процедура, по-разкрасяваща от всяко спа, защото те изпълва с усещането за ценност, обич и сили да приемаш предизвикателствата на живота. И не струва скъпо. Единствената цена е уважението, привързаността и готовността да помогнеш в нужда.

 

Google+ Comments