Красотата ще спаси света

Че направо ще го и възроди! 🙂

marilynИстината е, че самоуверените хора са много по-успешни в това, което правят, и сякаш нещата им се получават с лекота. Разбира се, външният вид не трябва да бъде мерило за себеуважение, когато тялото ни страда от здравословен проблем или аномалия. Ако обаче сме родени под щастлива звезда, без здравословни пречки, които да ни възпрепятстват да се самоусъвършенстваме всеки ден, всяко извинение или оправдание е неоснователно.

Сестра ми е моят личен пример за това, че една съпруга никога не трябва да забравя, че тя е преди всичко жена. Роди второто си дете на 38 през 2012 и днес по нищо не може да познаете, че тя е майка, при това за втори път, и то от съвсем скоро.

Мария обаче, така се казва по-голямата ми сестричка, винаги казва, че нашето тяло е храм за душата, затова трябва да го обгрижваме и глезим. Тя тренира (джогинг по 10 км) 2 пъти в седмицата (преди работа!) и никога не си позволява да вкуси нещо нездравословно, само и единствено здравословна храна. По този начин възпитава и малкия, който вече е на 5 годинки. Също така Мария не пропуска един път месечно да посети козметичен бутик, където за няколко часа да се поглези с най-различни масажи и разкрасителни процедури. Винаги казва, че предпочита да даде парите вместо за цигари (преди да роди пушете като комин) в салона. Всъщност от последния, който откри – Alure, каза, че е изключително доволна, защото за средствата, които преди е влагала, сега получава много повече. Салонът се намира на ул. “Проф. Георги Златарски” 9 в столицата.

Така че, скъпи мами, никога не забравяйте, че вие сте жени преди всичко и че това, да бъдете страхотни родители, професионалисти, дъщери, сестри, съпруги, домакини и пр. по никакъв начин не пречи и на изпълнение за Оскар на най-женствената ви роля – тази да съблазнявате, да обичате и да се обичате; да вдъхновявате света около себе си и да го правите по-красив и по-добър!

 

Google+ Comments