Приятна изненада от Светльо Кантарджиев и сп. Биограф

kolevЗдравейте, стилни читатели!

Днес ще си поговорим за едно различно лайфстайл списание, което искрено ме впечатли, а дори нямаше обувки и рокли вътре (сигурна съм, че разбирате недоумението ми :). Става въпрос за Биограф.

Съвсем случайно разбрах за изданието от едно интервю с неговия маркетингов директор – Светльо Кантарджиев, който анализираше рекламния пазар у нас, но това е друга тема.

Та Биограф ме докосна, защото разказваше любопитни истории за заобикалящия ни свят, но не по онзи скандален и жлъчен начин, а интелигентно и увлекателно написани реални случки от живота на известните.

Мисля, че в България има недостиг на качествени печатни издания и излишък от т. нар. „жълти“. Доколкото съм запозната, в скандинавските страни изобщо не съществуват подобни таблоиди, а във Великобритания са въведени строги ограничания относно публикациите вътре. Неслучайно разголените снимки на Кейт Мидълтън изобщо не се отпечатаха в английската преса.

Препоръчвам горещо Биограф на всички, които искат да избягат от клюкарския манталитет на повечето български списания и вестници, но все пак се вълнуват от популярните лица.

Списанието излиза в началото на всеки месец, така че след седмица очаквам още вънуващи новини за богатите, известните и стилните.

Google+ Comments