Коженото яке – стил през есента

Колкото и да не ни се иска да пускаме лятото и топлите дни, есента вече се задава зад ъгъла и трябва да я приветстваме подобаващо и със стил. А какъв по-добър начин това да стане с класическото коженото яке. Лично за мен, то е сред любимите ми връхни дни през преходните сезони. Може да се съчетава с всякакви аутфити и гарантирам, че винаги стои добре и внася модерна нотка към визията.

Освен това, коженото яке е подходящо за хладните сутрини и вечери на сезона, а и е мултифункционално. Може да се облече над блузка с къс ръкав и дънки, също и да се съчетае с красива ефирна рокля. Комбинациите са безброй, просто трябва да вложим малко въображение и да изразим своята индивидуалност чрез облеклото си. Все пак реших да ви помогна с няколко съвета за актуалните тенденции с кожено яке за есен 2021.

Проверих, че се запазва модата в цветовете, наложена от миналата година. Това значи, че хит отново ще бъдат кафявите нюанси – от бежово, през карамел до цвят шоколад. Разбира се, запазва се и класиката – кожено черно яке. Какъвто и цвят да изберем, трябва да го съчетаем с обувки, чанта или пък шапка и колан в подобен нюанс.

Както споменах по-горе, коженото яке е мултифункционално. Освен че ни предпазва от захлаждащото се време, също може да се съчетае с различни визии. За по-топлите дни може да го носим с дълга или къса ефирна рокля, удобни боти или обувки на платформа. За по-студено време, може да го носим с любимите дънки, или пък широк панталон и бяла тениска.

А вие имате ли любима комбинация? Ще се радвам да споделите идеите си.

Google+ Comments