Сребърни бижута Viano за дами със стил

Знаете ли коя жена е наистина красива? Тази, която иска да бъде различна, не се страхува да изразява себе си чрез стила си и се чувства щастлива от това. А вие сред тях ли сте? Защото сега е по-лесно от всякога да покажете индивидуалността и темперамента си чрез сребърната бижутерия.

Имено това е и кредото, заложено в онлайн магазина Viano, с който се запознах наскоро. Чрез елегантните, нежни и красиви бижута от сайта, всяка дама ще съумее да разкрие стилата и характера си. Следвайки символиката във формата или запознавайки се със значението на бижуто, може да открием перфектния личен талисман, чрез който безгласно да разкрием себе си.

Така стигнах до извода, че стилът е индивидуален избор, а мечтаното бижу съществува и може да го създадем сами. Във Viano например се предлагат различни разновидности на сребърни гривни, синджири и талисмани. Те са с печат 925, който доказва чистотата на среброто.

Също така бижутата в сайта обхващат широк спектър за всякакви поводи. Лично на мен ми допадна и това, че са систематизирани и лесно избираш подходящ и индивидуален подарък за майка, за колежка, за приятелка, дори за дете. Накитите могат да бъдат носени както в ежедневието, така и за специални случаи. Въпреки интересните си форми и плетки, всъщност благородният метал внушава и универсалност.

Но защо точно бижутата от сребро носят тази сила и уникалност? Нека се върнем назад във времето, за да открием отговорите, които ни интересуват. Оказва се, че още от древността накитите, изработени от благородния метал, се приемат за символ на късмет, благоденствие и защита от лоша енергия.

Освен това среброто е с доказани антибактериални и антисептични качества, а сребърната вода, която се получава чрез специален метод, спомага за оздравителните процеси на организма ни. В заключение мога да кажа само, че носенето на сребърни бижута – гривни, синджири или талисмани – е сред начините да се уверим и възползваме от многото положителни качества на благородния метал.

Google+ Comments