Подходящ стил за закъсняващите хора

Има два типа хора – едните са точни като часовник, а другите – каквото и да правят, понякога просто не могат да си разпределят времето и постоянно закъсняват. Ако и вие сте от тях, имам добра новина за вас – модни редактори създадоха ценни съвети за това как лесно да комбинирате различни дрехи, ако нямате време да ги пробвате и избирате предварително.

Времето сега позволява носенето на любими рокли. Ето защо дългата рокля е сред първите избори в списъка. Тя може да се носи както с кецове и маратонки, така и със сандали или на висок ток. Според обувките и чантата, които изберете, ще получите или спортна визия, или елегантен стил. Подходящи летни облекло са също гащеризони – дълги или къси, от дънков плат или по-лека материя. Може да заложите и на пола солей, която също се адаптира според повода и се комбинира както с тениска и маратонки, така и с елегантен топ и сандали.

Ако времето навън е по-хладно, клиновете в телесни цветове с дълга жилетка или сако са чудесна алтернатива. Те се комбинират с почти всяка дреха и се предлагат в различни материи – кожа, кадифе, сатен.

Избираните нюанси също са важни. Експертите напомнят, че тъмните цветове привличат вниманието и е добре да има баланс. Например ако блузата или топът са тъмни, панталоните или полата трябва да им контрастират с по-меки и светли тонове.
Е, решихте ли вече какво ще облечете днес?

Google+ Comments