Стилът на една жена зад волана

1281849098020_F7M9cdhD_lКолата дава свобода на движението и в днешно време бих я нарекла необходим лукс. Идеята за шофьор жена е доста подозрителна особено ако тя е стереотипно свързвана с компетентността на жената зад волана.

Обаче няма мъж, който да не признае, че няма нищо по-секси от стилна жена шофьор. Веещи се коси, тъмно очила концентриран поглед.  Имам една приятелка, която въплъщава всички фантазии по темата, включително стил като от корица на списание. Последното й нововъведение са обувки на платформи със зашеметяваш дизайн! На пръв поглед да се зачудиш дали мъж или жена е бил автора на това причудливо творение. Ако е била жена то тя сигурно си е направила гавра със своя пол, а ако е мъж – е , разбирам го, едва ли някога е носил такива обувки. Те несъмнено трябва да са предназначени за гимнастичка или балерина, защото изискват носителката им да има необикновено развито чувство за баланс. Моята приятелка обаче не само се справя с обувките, но и успява да управлява педалите с тях със завидна лекота. И това е само един пример. Жените може да не са много добри механици, но за това пък са изрядни в годишните технически, прегледи и сервиза и винаги шофират с повишено внимание. Дори мъжете да се ядосват на уличното платно, жената винаги ще вземе внимателно завоя. Ето защо:

Автомобилът за жената е нейното арт пространство, затова има много и полезни за нея неща. Колата се превръща в аксесоар, който допълва личния й стил. Затова в автомобилите на нежния пол жабката се е превърнала в козметично чекмедже, в кутията за кафе има винаги свежа напитка, на огледалото за обратно виждане виси красив декоративен елемент, винаги има място за шала й и за дамската чанта.

И ако все още смятате, че жените зад волана са опасни, замислете се защо почти винаги жената и колата на постери, реклами,  филми, музика или игри вървят ръка за ръка. Защото това е стил, който никога няма да излезе от мода.

 

 

 

Google+ Comments