Съзвездие от популярни личности събра Ива Механджийска в Плейграунд

Обичам когато видя как известни личности правят нещо значимо за българските деца. След като чух за събитието на топ модела Ива Механджийска още повече се гордея, че се занимавам с мода.

Именно тази част от живота на известните ми допада и ще опровергая всеки, които смята, че са само красиви лица. Е, както виждате са много повече.

Да се занимавам с благотворителност е мечтата ми от години и смятам да се включа в инициативата на създадената от Ива Фондация „Аз съм?. Малкия екип ще помага на деца в неравностойно положение.

imЗа целта организира кампанията „Аз съм с Теб… на Коледа?. Стил и класа излъчи събитието. Вечерта в Плейграунд на Парадаис център в благотворителен търг се включиха Диляна Попова, Никол Станкулова, Деси Зидарова и ествствено модела Катя Пенева, Мисис Вселена Елеонора Манчева, Мисис България Александра Феодорова, Мисис баба Капма Амзина. Няма как да не отбележа и мъжкото присъствие в лицето на Йоко Захариев, Николай Мутафчуев, водещият Силвестър. Събитието бе подкрепено и от Светльо Кантарджиев.

На елегантния аукцион всеки дари своя вещ, приходите от които отидоха в домевете за деца в София, Дупница, Долна Баня и дом за деца с умствено изоставане в село Згалево.

Бих искала повече хора да научат за инициативата и че красивите лица от българския ефир са личности с ангажимент към нуждите на обществото. Показват една прекрасна човешка страна – да кажеш „Аз съм с Теб? на хората в нужда.

Google+ Comments