Три часа на червения килим

И тази година Оскарите ни изумиха с пищността си. Разбира се в седем часовото събитие три бяха отделени специално за преминаването на червения килим…

Следя всяка година награждаването с интерес, защото е едно от малкото международни събития, на които се отделя огромно внимание на модата. Звездите могат да си позволят разточителство, а ние да се насладим на рокли, които само сме сънували и които иначе нямаме повод да облечем,.. освен може би на абитуриентски бал, но тогава е все пак различно.

oscars-2014-trends_contentЛично аз намирам за добра идея носенето на традиционни дълги рокли и дори адмирирам модели тип бални. В тях има нещо ретро романтично. Ще си позволя да дам преценка за рокля за Оскари и лично аз смятам за добър избора на по-тъмни цветове – черно, бордо, тъмно синьо или бежаво, съчетано с тъмна дантела. Предпочитам тежките тоалети, но не по-малко красиви са светлите цветове на ефирни тъкани, които обаче бих оставила за дневен прием. Харесвам пищните дрехи, с много блясък. Все пак събитието е звездно, нали така?

Тази година мои фаворитки в облеклата са Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Сандра Бълок, За моя изненада и Дженифър Лоранс, Ейми Адамс, а Лейди Гага изглеждаше необикновено нормално.

 

Google+ Comments