Дамската чанта

Дамската чанта е неизменна част от тоалета на всяка една стилна жена. Разбира се, че когато я носим трябва да се съобразим с облеклото, повода и времето. Когато ходим да спортуваме чантата ни трябва да е спортен модел или тип раница. По принцип тези модели са по-големи, могат да се носят на рамо, на гръб или в ръка.

Спортните модели се предлагат в богата цветова гама с повече джобове. Ако търсим чанта за официална вечеря тя трябва да е малка, стилна и лъскава. По-често срещаната цветова гама е с цветове черен, сив или червен. Материите, от които са изработени са от кожа, лачена или сатен. В зависимост от модела могат да се носят в ръка или на рамо. Красиви са и чанти със златисти или сребристи акценти.

Задължително трябва да съобразите официалната  чанта с обувките си. Нещата при ежедневните дамски чанти стоят по друг начин. Има богат избор за всеки вкус и джоб. Обикновено са модерни големите чанти в различни цветове. Те могат да бъдат изработени от еко кожа, набук, велур, шушляк и т.н. Вече има толкова много колекции и магазини, че нямаме проблем с намирането им. Важно е да съчетаем чантата си със съответния тоалет, но не бива да забравяме, че трябва да ни е и удобна. Тя освен аксесоар е и необходимост. В нея присъстват неща като – гримове, парфюми, кърпички, ключове, портмоне, документи и т.н. Къде ли бихме сложили всички тези неща, освен в дамската си чанта ?

Google+ Comments