Стилът Хамптън в облеклото (част 2)

Здравейте! В предния блог разгледахме темата за стила на Хамптън – какво представлява и какво е неговото приложение. Днес ви предлагам няколко съвета, с които да го използвате в облеклото си.
Изберете свежи цветове: За предпочитане са пастелни и морски нюанси като бяло, синьо, бежово и бледо розово. Тези цветове са свежи, излъчват спокойствие и са перфектни за създаване на стил на Хамптън.

Използвайте натурални и качествени материали: Изберете между памук, лен и кашмир, които са нежни, дишащи материи и подходящи за по-топлите месеци. Те също така се свързват със съвременната интерпретация на стила на Хамптън.

Подберете изчистени силуети и класически дизайн: Изберете облекла с чисти линии и силуети, които са елегантни и семпли. За предпочитане са класически модели, които никога не излизат от мода и могат да се комбинират лесно.

Обърнете внимание на детайлите: Стилът на Хамптън се отличава със своята прецизност и внимание към детайлите. Изберете облекла, които имат красиви акценти, като бродерии, брошки, дантела или фигурални копчета, които добавят уникален шарм към стила.

Допълнете облеклото с подходящи аксесоари: Докато стилизирате визията си в стил на Хамптън, не забравяйте да добавите подходящи аксесоари. Изберете класически чанти, слънчеви очила, шапки или елегантни обеци, които ще завършат визията ви.

Google+ Comments