Лято в червено и розово

Розово и червено. Червено и розово. Тази комбинация, която допреди години бе несъвместима във всеки един неин вид. Но днес тя е не просто приемлива, но и моден хит. Това лято е някак по-цветно и забелязвам все по-голямо желание да носим двата контрастиращи си цвята.

Трябва да отбележа, че тази екстравагантна комбинация навлезе още през лятото на миналата година. Тогава Кейт Мидълтън се появи на няколко светски събития с розова романтична рокля, съчетана с червена лента за глава и обувки в червената гама. Друга известна личност, която направи ни „отвя“ с подобна визия, бе Амал Клуни. Тя присъства на дебат на Световната конференция за свободата на медиите в Лондон в рокля и сако в червено. Интересното тук бе, че връхната част имаше искрящи розови елементи по ревера.

Тенденцията явно се хареса на много модни дизайнери, пък и на много модни блогъри, които много бързо наложиха комбинацията. Това е и една от причините през настоящото лято да виждам все повече съчетанието на подобни цветове.

Червеното и розовото заедно ще присъстват не само в облеклото ни, но и в цялостната ни визия. Те ще бъдат актуални както в маникюра, така и в модата, дори и в интериорния дизайн. Ако искате да сте тренди, то заложете на избор от рокля в червено с розова тениска и бели кецове. Това е един от най-свежите варианти за летните дни, който се е наложил като тотален хит и с който несъмнено ще привлечете вниманието.

Друга подобна вълнуваща визи е комбинацията от циклама с оранжево. Тя е също толкова завладяваща, странна, весела, щура и цветна както червено с розово. Въпросът тук е колко жени биха се осмелили да експериментират по този начин. Вие бихте ли съчетали тези цветове?

Google+ Comments