Детайлите в стила

Най-стилните момичета знаят, че модните тенденциите не изразяват единствено в подбора на дрехи. Изборът на аксесоарите може да направи всеки стайлинг неотразим. С наближаването на лятото всеки млък детайл от оскъдното облекло е от изключително значение. Сега е моментът да си набавим необходимите свежи аксесоари. А ако се чудите кои ще са най-актуални, то това ще са бамбуковите чанти и дървените бижута.

Бамбуковите чанти се появявиха в масовата мода преди година. Но и през настоящия сезон ще са най-добрият аксесоар, който можем да носим. Те придават колорит дори на най-неутралния и минималистичен вид. Независимо дали са многоцветни, с кожа или с мъниста, те ще предизвикат фурор във визията ви. Размерът също не е от значение – средна чанта през рамо, плажна чанта или деликатен клъч.

Кой иска скъпоценни камъни, злато или перли, когато може да привлече вниманието с дървено бижу. Звучи ви смешно, но модната тенденция през 2020 г. насърчава именно употребата на аксесоари от естествени материали. Със своя ръчно изработен и занаятчийски ефект бижутата от дърво успяват да направят всеки външен вид по-луксозен, уникален и специален. Дървото се обработва, полира и лакира, за да осигури блясък и изтънченост, без да губи тази любов към природата. Време е да излезем от зоната си на комфорт и да експериментираме с ексцентрични дървени обеци, гривни и диадеми.

През летния период се очаква дори дървото да превземе модния свят бурно, нахлувайки във всичко – от бижута, колани, чанти и дори обувки. Моментът не би могъл да бъде по-съвършен, защото сега повече от всякога се обръща внимание на преработваемите материали и създаването на мода, която може да се рециклира. Заедно с това дървените аксесоари подчертават минималистичния стил, към който са толкова обсебени милиони дами по света.

Ще ви трябва само чанта от бамбук и бяла рокля, съчетана с дървен аксесоар, за да успеете да съберете погледите това лято. Готови ли сте?

Google+ Comments