You are here: Home > Стилно > Какво мъжете трябва да знаят за ниските жени?

Какво мъжете трябва да знаят за ниските жени?

Нисък или висок, всеки ръст си има своите предимства, така че дамите не бива да се притесняват дали са метър и петдесет или метър и седемдесет. Както се казва “За всеки влак си има пътници”. А за повечето мъже това не трябва да е от значение, защото можем да им изтъкнем хиляди предимства и за двата типа дами.

kli4koПърви на фокус поставям ниските. Ето какво трябва да знаят господата, ако тяхната приятелка е миньонче:

1. Всичко в нея е сладко и малко, но избягвайте да я наричате “сладката” или “малката”, защото тя предпочита да не изтъквате нещо, което в повечето случаи смята за свой недостатък. Казвайте й “секси”, “бейби” или “красавице” и тя ще ви бъде благодарна.

2. Независимо че най-вероятно на височина ще стига до рамото или до гърдите ви, никога не поставяйте ръката си на врата й или на главата й. Това ще я засрами. Все пак не е кученце, а жена, която макар й ниска, е чудесно пропорционално развита. Дръжте ръката си на раменете или на гърба й.

3. Бъдете подготвен, че ако искате да я целунете, да й кажете нещо на ухо или тя да ви прошепне, ще трябва да се навеждате почти постоянно.

4. Очаквайте също бавни разходки или я водете на вечеря с автомобил, защото тя винаги ще бъде на високи токчета.

5. Мъже, внимавайте с тълпата! Винаги я дръжте за ръка, за да не я изгубите, когато отивате на парти или участвате в масови прояви. Но това не е лошо, защото ще засили закрилническото ви чувство и ще увеличи привързаността помежду ви.

Предимствата на ниската жена:

1. Тя никога няма да изглежда нелепо, както една висока жена, когато обуе високи токчета и облече къса черна пола. Тъкмо обратното – тези аксесоари ще я правят да изглежда невероятно сексапилна.

2. Миниформат или джобен размер – тя е подходяща за всякакви игриви и закачливи пози, когато се забавлявате в ежедневието си или сте интимни. 😉

3. Малката жена кара мъжа да се чувства голям и силен. Самочувствието и егото му летят в небесата.

Мъже, гордейте се с жените си миньончета и никога не забравяйте, че външността лъже. Макар да изглежда крехка, ниската жена е борбена, издържлива, с воля и силен характер.

Какво мъжете трябва да знаят за ниските жени?
Rate this post

Google+ Comments

Tags: , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply