Какво мъжете трябва да знаят за ниските жени?

Нисък или висок, всеки ръст си има своите предимства, така че дамите не бива да се притесняват дали са метър и петдесет или метър и седемдесет. Както се казва “За всеки влак си има пътници”. А за повечето мъже това не трябва да е от значение, защото можем да им изтъкнем хиляди предимства и за двата типа дами.

kli4koПърви на фокус поставям ниските. Ето какво трябва да знаят господата, ако тяхната приятелка е миньонче:

1. Всичко в нея е сладко и малко, но избягвайте да я наричате “сладката” или “малката”, защото тя предпочита да не изтъквате нещо, което в повечето случаи смята за свой недостатък. Казвайте й “секси”, “бейби” или “красавице” и тя ще ви бъде благодарна.

2. Независимо че най-вероятно на височина ще стига до рамото или до гърдите ви, никога не поставяйте ръката си на врата й или на главата й. Това ще я засрами. Все пак не е кученце, а жена, която макар й ниска, е чудесно пропорционално развита. Дръжте ръката си на раменете или на гърба й.

3. Бъдете подготвен, че ако искате да я целунете, да й кажете нещо на ухо или тя да ви прошепне, ще трябва да се навеждате почти постоянно.

4. Очаквайте също бавни разходки или я водете на вечеря с автомобил, защото тя винаги ще бъде на високи токчета.

5. Мъже, внимавайте с тълпата! Винаги я дръжте за ръка, за да не я изгубите, когато отивате на парти или участвате в масови прояви. Но това не е лошо, защото ще засили закрилническото ви чувство и ще увеличи привързаността помежду ви.

Предимствата на ниската жена:

1. Тя никога няма да изглежда нелепо, както една висока жена, когато обуе високи токчета и облече къса черна пола. Тъкмо обратното – тези аксесоари ще я правят да изглежда невероятно сексапилна.

2. Миниформат или джобен размер – тя е подходяща за всякакви игриви и закачливи пози, когато се забавлявате в ежедневието си или сте интимни. 😉

3. Малката жена кара мъжа да се чувства голям и силен. Самочувствието и егото му летят в небесата.

Мъже, гордейте се с жените си миньончета и никога не забравяйте, че външността лъже. Макар да изглежда крехка, ниската жена е борбена, издържлива, с воля и силен характер.

Google+ Comments