Да излизаш с висока жена е комплимент

Ръстът няма значение! Независимо дали една жена е по-ниска или по-висока, тя може да бъде еднакво очарователна. Мъжете не се налага да избират с коя ще им е по-комфортно, тъй като всеки “размер” крие своите предимства.

Angelina+Jolie+Brad+PittКогато мъжете избират да излизат с близка до техния собствен ръст жена, трябва да са наясно със следните неща:

1. Тя е винаги в центъра на вниманието. Високата жена е забелязвана. Обикновено хората, независимо от пола, ще се обръщат след нея, така че затегнете колана на ревността си, момчета.

2. Където и да сте, ще ви гледат. Тя е почти колкото вас или челото й стига до нивото на очите ви – и двамата представлявате уникална гледка.

3. Когато сте в заведение или на концерт, в тълпата лесно ще я откриете. Не се налага да я дърпате след себе си и да стискате силно дланта й, за да не я изгубите. Освен това е излишно да й предлагате да я качите на раменете си – тя идеално вижда всичко към сцената и можете да обсъждате артистите и да се забавлявате заедно без единия да трябва постоянно да се грижи за удобството на другия.

4. Не е нужно да се навеждате, за да я целувате или да й казвате нещо на ухо. Тя ви пасва идеално. А още по-хубаво е, че когато устните й са близко до вашите, целувките са по-чести и по-сладки. 😉

5. Държането за ръце е удобно, както и разходките, прегръдките и спането. 😉

6. Дълга или къса пола? С тези дълги крака високата жена ще е постоянно в ума ви. Всичко й отива, всичко й стои добре, тъй като изглежда като манекенка.

7. Приятелите ви ще ви завиждат и често ще проявяват интерес и внимание към нея.

8. Няма нужда при всеки повод да й асистирате. Тя без проблем може и сама да свали тенджерите от горния рафт, да носи чанта с багаж и да участва в джогинга като поддържа вашето темпо.

Ако изберете да излизате с жена почти на вашия ръст или само с няколко сантиметра по-ниска, казано по друг начин – по-висока от средния ръст за жена, ще усетите лекотата във взаимоотношенията ви и в действията ви и в най-обикновените ежедневни неща. Тя е ваш равностоен партньор, гордост и трудно завоевание, което всички желаят да притежават. Но тя е само ваша и тъкмо за това с нея ще се чувствате още по-желан и още по-мъжествен, защото именно такава жена-мечта е избрала да ви бъде половинка.

Google+ Comments