Ведрите тенденции на пролетта

Kate_Spade_spring_summer_2015_collection_New_York_Fashion_Week3Всичко се върти, всичко се повтаря. Тази година сме по-близо до 80-те години, от която и да е друга. Спомням си, че когато бях малка, у дома имахме броеве от немското списания “Borda”. Разглеждах с желание страхотните модели. Виждайки новите пролетни тенденции за 2015 година, ме обхваща нещо като дежа-ву.

На мода отново са класическите обувки и наситените цветове. Както през 80-те, така и сега ще са актуални късите блузки, които показват голи коремчета. Дължината на полите е до коляното или 7/8-ми, с широка кройка за повече свобода.  Линията е изчистена. Талията е висока. Коланите са разположени на най-тънката й част. Актуални ще са бялото, зеленото и червеното.  Дизайнерите задават флорални принтове, райе или каре.

marc jacobsИзбрала съм две снимки – от колекициите “Пролет-лято 2015” на Kate Spade и Marc Jacobs – подходящи тоалети за ежедневието.

В България тази пролет очакваме повече от големите Мол вериги.

Разведрете гардероба си, като му предадете повече настроение, защото точно такива – ведри и пъстри, ще са дрехите на идващата пролет.

Google+ Comments