Подариха ми шоколадова терапия

Наскоро една приятелка ми направи много приятна изненада. Ей така, без причина ми подари ваучер за 90-минутна шоколадова терапия на цялото тяло. “Знам, че имаш нужда от малко спа, затова реших да поема нещата в свои ръце.” – това ми каза, Ева (така се казва въпросната приятелка). Останах повече от изненадана и не спрях да й благодаря цял ден. Знам, че процедурата не е никак евтина дори с намалението заради ваучера.

Запазих си час още на следващия ден, защото Ева знае, че имам навик да протакам подобни неща. Тя обаче държеше да се убеди, че ще се възползвам от подаръка й и няма да изпусна срока. Е, оползотворих го повече от добре – оказа направо вълшебно влияние върху психиката и физиката ми.

CHOCOLATE MASSAGEПозволете ми да ви разкажа какво точно представлява шоколадовата терапия, която ми направиха. Както вече отбелязах, беше с продължителност от 90 мин. и трая точно толкова, колкото беше описано. Първо, ми направиха цялостен пилинг, за да се отстранят мъртвите клетки от кожата. След пилинга дойде ред на шоколада, който нямаше нищо общо с шоколадите в магазина. Представляваше масажен лосион, който подхранва кожата, хидратира я и спомага за отпушване на порите. Стоях с него 20 минути, докато попие максимално, а междувременно ми направиха вълшебен масаж на лицето. След като “шоколадът” попи максимално се изплакнах в банята в салона и се подготвих през останалото време да ми направят цялостен класически масаж…

След всички тези процедури чувствах кожата си много по-мека и гладка, тялото отпочинало, а някои от рутинните ми болежки и схващания временно бяха изчезнали. Препоръчвам процедурата на всеки, колебаещ се дали да си “подари” такава, а на Ева искам да кажа сърдечно “Благодаря за страхотния подарък”.

Google+ Comments