Откривател на хубави мигове с бързи кредити от MicroCredit

Лято 2018 дойде, а и с него желанието ми да ходя на море. Всичките ми приятелки бяха предвидили почивка на 5 юни. Все по-рядко имаме възможност да се събираме, тъй като вече сме поели по различни пътища. Живеем в различни градове и държави и имаме все повече отговорности. Не е като да си на 18. Крояхме тези планове още от зимата. При мен последните месеци бяха тежки по ред причини и финансовото ми положение не беше никак добро. Чувствах се ужасно. По професия съм журналист, но парите са толкова малко, че едвам ми стигат да покрия наема, разходите за ток, вода, пътни и храна. Как да отделя 600, 700 лв. за море?

Реших, че тази екскурзия не е прищявка, а нужда. Трябваше да направя нещо за себе си. Има ли проблем – има и решение. Какво пък толкова?

Доверих се на MicroCredit. Тя е финансова небанкова институция, която предлага бързи кредити и много благоприятни решения за връщането им. Проучих кой вариант ще е най-добър за мен и се възползвах от продукта CrediHome, който предоставя бързи кредити, на стойност от 200 до 3000лв, без поръчители, само срещу лична карта, със срок на връщане от 3 до 12 месеца. MicroCredit ме впечатлиха с бързата си реакция, професионализъм и практични условия по кредитите.

В крайна сметка, на 5 юни заминах за почивка и прекарах една от най-забавните и готини ваканции в живота ми. Изобщо не съжалявам. Парите не са всичко, защото някои моменти са безценни. Ако робуваме постоянно на сметките и задълженията, никога няма да успеем дори за миг да се почувстваме свободни и щастливи. Нарекох заема на MicroCredit.bg кредит до заплата. Днес изплатих първата си вноска, щом взех месечното си възнаграждение. Бих се възползвала и друг път от услугите на  MicroCredit, защото дори да имам по-големи възможности, според мен е по-удачно разходите да се разпределят равномерно, за да не се отразяват на начина ни на живот, бизнеса или каквото и да е. Съветът ми към всички, които четат в момента, е да търсят винаги варианти, ако искат нещо много силно. Замислям се дали да не превърна таланта си в хоби, с което да печеля допълнително пари. Знам, че ми трябват средства за реклама и материали, но с продуктите на MicroCredit си заслужава да опитам и ще го направя.

Живеем в 21 век и времето е пари, парите са време и ако ги нямаш бързо и в точното време, пропускаш много, а не си заслужава. Защото животът е един и лишенията невинаги са най-добрата алтернатива. Естествено, всичко с мярка е добре.

Google+ Comments