Модерното палто

Нова мода - тренчкот
Тренчкот палто за зимата

Едно от модерните палта тази година е тренчкота. Той е любимото облекло на дизайнерите, особено за сезона есен-зима. Зараждането на тренчкота като модел става още през Втората Световна война, когато се е ползвал за военна униформа. В днешно време тренчкота се носи от много жени, тъй като е елегантен и практичен, дори се е превърнал в символ на сексапила и феминизма. Среща се в разнообразни кройки, дължини и цветове, като тази година модерно е да се носи тренчкот малко над коляното. Обичайните цветове, в който се среща – черно, карамелено, сиво, бежово са сменени от много по-светли тонове като розово, жълто, зелено, червено.

Стандартния тренчкот в черно е символ на фаталната жена. Ако желаете да създадете този образ и смятате, че ви подхожда, се облечете в този цвят тренчкот, сложете високи токчета и не забравяйте и дългата цигара, за да завършите изкусителния външен вид

По-практичните жени пък могат да заложат на тренчкот на карета. Много актуални са шотландските карета, токов принт, пепит. За студените дни тренчкот с материя от мека вълна е чудесен избор за да изглеждате стилно.

Google+ Comments