Не е необходимо да разполагате с милиони, за да сте стилни

Не е необходимо да разполагате с много средства, за да изглеждате добре, стилни и модерни. Тайната се крие в правилния избор на дрехи, материи и основно на правилното съчетаване между дрехите, така че да могат да се превърнат в няколко идеални тоалета за няколко различни повода.

Ето и дрехите, които всяка една жена трябва да има в гардероба си:

Малка черна рокля. Започвам с нея, защото те е просто задължителна. Не може да нямате поне една малка черна рокля в гардероба си, с която да се появите на някое официално или не чак толкова официално събитие, което обаче изисква да сте по-елегантни от обикновено. Е тази рокля винаги ще ви спаси. Подходяща е за всеки повод и винаги ще изглеждате перфектно в нея.

Поне две ризи. Ризата е особено капризно облекло, що се отнася за жените. И в същото време въобще не е капризна. Капризно облекло е от гледна точка на това, че трябва да намелите правилния размер и кройка, кройка, които да седят добре на вашите форми и извивки, но веднъж напипали ли сте правилната кройка – това ще бъде най-удобната и подходяща за работа дреха, която познавате. Освен това винаги можете да я комбинирате с много други други – да сложите тениска или потник отдолу, когато времето е по-топло, или пуловер отгоре, когато времето е по-студено.

Тъмни дънки или черен панталон. Това е дреха, която доста добре би се вписала за ежедневна употреба на работното място. Тъмните, изчистени дънки или панталон, могат да се съчетаят с всичко, каквото сложите нагоре и със сигурност ще изглеждате професионално, а на всичкото отгоре и ще ви е удобно. Какво по-хубаво от това?

С малко повече въображение и усет за това, кое ви стои добре и кое не и благодарение на правилното съчетаване на дрехите, с които разполагате, ще се отличавате със стил и класа.

Google+ Comments