Гордей се

Винаги има неща, с които можеш да се гордееш. Защо тогава не го правиш?

Първата и най-важна любов е към нас самите. Уважавайте себе си и своите решения, радвайте се на всяка една секунда време, което сте отделили за себе си и всяко решение, което сте взели за себе си. Защото независимо какво се случва около вас най-важните сте вие.

И не забравяйте, че всичко се крие в малките неща. Затова ще ви дам пример с няколко малки неща, които трябва да се гордеете.

Да сготвиш страхотна вечеря – живееш сама, вечното оправдание, че няма за кого. Готвенето е вид изкуство и занимание, което ще те разсее от ежедневния стрес. Ако резултатът е добър ще се чувстваш много удовлетворена.

Имаш собствен блог. Независимо колко лайкове събираш, чувството да изразяваш мнение и да имаш собствена трибуна да го правиш е незаменимо. Може един ден това твое хоби да се превърне в средство за изкарване на пари, например.

Излез да вечеряш сама. Всички са ти отказали и няма с кого да излезеш. Наслади се на собствената си компания – не е толкова трудно.

Помогни на познат. Има нещо толкова хубаво в това да помогнеш на непознат, ще накараш някой да се усмихне и ще направиш деня му по-хубав.

Да повярваш в любовта отново, след като си проляла океани от сълзи. Успяла си да спреш със самосъжалението – какъв по-хубав повод за гордост.

Спортуваш. Фитнес режимът и умереното хранене вече неизменна част от живота ти.

Google+ Comments