Вивекта и как да избираш качествени продукти

Вивекта БГ ЕООД предлага широка гама от замразени и охладени свински, говежди, пилешки меса, риба, замразени бланширани картофи и картофени деликатеси, замразени зеленчуци, зехтин и др.

Всъщност изключително качествените продукти са от особена важност за фирма Вивекта, а благодарение на успешните партньорства с едни от най-известните марки в Европа и света, българските потребители имат възможност да консумират храни с дългогодишна традиция на селекция, преработка и производство.

Един от основните партньори на Вивекта е датският производител и преработвател на свинско – Даниш Краун. Компанията има над 100-годишна история и традиция на селекция на породата си, а висококачествените продукти, които произвежда, заемат челните места в Европа и света.

Новозландските Silver Fern Farms и AFFCO като  едни от водещите мултинационални кооперации и месни фирми, също си партнират с българския дистрибутор. В родната търговска мрежа могат да бъдат намерени замразени агнешки продукти, замразено говеждо шкембе от двете марки.

Една от перлите в асортимента на Вивекта е изключително качествения испански зехтин Urzante. Маслините се него се отглеждат в Северна Испания, в долината на река Ебро. Неговите производителите са стъпили на пазарите в над 60 държави в целия свят и се гордеят със своята 60-годишна традиция. Ключовото в производството за тях е уважението към земята и нейните плодове.

Една от най-големите фирми за производство на замразени бланширани картофи и картофени специалитети в света – канадската McCain Foods, също е партньор на Вивекта, а замразените зеленчуци и плодове на Aretol са с гарантиран екологичен произход, набавени от местни сръбски ферми.

За да може човек да избира качествени продукти, които да слага на трапезата си, той трябва да знае какъв е произходът им, както и начина, по който се преработват.

Google+ Comments