През Есен-Зима 2012

kasi pantaloniОбожавам лятото тъй като е сезона на любовта – слънце, море, по- малко дрехи и повече купони. Лятото е достатъчно да сложиш къси панталонки и потник и се облечен. Да обаче идва есента, а после и зимата – студ, валежи, шапки, шалове и много топли дрехи.

Актуалните дрехи през есен-зима 2012 година са вдъхновение от ретро стила на 60- те и 70- те години. Това са дрехи в ярки цветове и на райета. С райетата трябва да внимавате, тъй като те променят вашето тяло. Ако са във вертикален ред придават по- издължен и стеснен вид на тялото, а хоризонталните ни правят да изглеждаме по-пълни. Освен това костюмите са многоцветни и ярки.

Навлиза и типично ориенталския стил с типичните за него мотиви. Продължават да бъдат актуални и дрехи в милитъри стил или т.нар. военни дрехи. При тях има разнообразие в цветовата гама, според вкуса и предпочитанията – от класическото зелено до ярките цветове. Друг актуален стил е готик – с черните дрехи и  грима тип вамп, който е особено подходящ за тийнеджъри и бунтари. Кожата си остава актуална и в този сезон, като може да бъде гладка или кожа с косъм.

Първия вид присъства в чанти, якета, рокли, панталони и дори в бижутата. Втората е особено подходяща за връхни дрехи. В студените дни имаме нужда и от по-топли дрехи –  именно плетените. Ако се облечете в тях ще бъдете в крак с модата. Друга модна тенденция са флоралните мотиви, а именно принтове на цветя. За по-изтънчени дами са подходящи дрехи от кадифе или плюш. Цветовете, които са актуални за тях са черно, зелено, синьо и червено. Това накратко са модни тенденции есен-зима 2012 година и мисля че има за всеки тип по нещо.

Google+ Comments