Какво да облечем за празника на влюбените?

Свети Валентин наближава, а подготовката за празника тече с пълна сила. За всички влюбени денят е особено специален, защото е още един повод да покажат любовта си един към друг. Подаръците са купени, планът за вечерта е измислен, но остава въпросът какво да облечем, за да бъдем неотразими в очите на нашата половинка. Ето защо избрах няколко модни идеи, подходящи за случая.

Въпреки ситуацията в момента, 14 февруари е значима дата и дори да го прекараме вкъщи, това не означава, че не може да се нагласим подобаващо. Най-важното е да сме стилни, но и да се чувстваме комфортно. Може да изберем червените нюанси – в дрехите или в аксесоарите, за да бъдем в крак с тематиката на празника.

Ако сме планирали романтична вечеря на свещи в уюта на дома си, може да изберем дреха, която бихме сложили и навън. Например вечната класика – малка черна рокля с червени обувки на висок ток и семпли бижута. Червеното червило е много добро допълнение и ще свърши отлична работа.
За домашна киновечер с чаша хубаво вино и различни вкусотии, може да заложим на по-семпла визия. Например чифт дънки и червено поло или кожен клин с по-свободна блузка с падащо рамо.

Може да изненадаме любимия, като облечем комфортни домашни дрехи, а под тях сложим ново романтично бельо.

Разбира се, важен детайл е и хубавият парфюм. Той е завършекът на всяка визия, но не бива да прекаляваме с него. Деликатните нотки на аромата, които се усещат при по-близък контакт са за предпочитане пред силния и натрапчив мирис.

Google+ Comments