Да си припомним някои тенденции от 2014 г.

Нека направим един последен кратък обзор на това, което беше най-актуално през изминалите 12 месеца в грима, прическите и облеклото. Дали ще се разделим с носталгия или с радост с модните тенденции на 2014 г. зависи единствено от нас. И все пак трябва да оставим старото да си отиде, колкото и да ни харесва, за да освободим място за новото.

14-emma-stoneПрез тази година късата прическа тип боб (каре) се завърна. Не всички могат да разтърсят света с такава прическа, но Ема Стоун успя да го направи подобаващо, заменяйки дългите си бохемски къдрици с нея.

През 2014 г. нямаше нужда да се питате дали да не си пуснете бретон, защото всички тенденции сочеха натам. Дали изтънен или гъст, на една страна или прав, нямаше значение, важното беше да го има.

Яркото червило сигурно не е подминало и вас. То седеше като бляскаво изпъкващ аксесоар на устните на холивудските звезди, било то в цвят функция, наситено червено или друго. Плитките в косата също бяха предпочитан начин за прибиране на косата от много знаменитости.

Изрязаните топове и полата-молив с висока талия също намериха място в гардероба на много дами. Леко оголеното коремче не притесни никой на модната сцена, дори и на по-специални събития.

И естествената красота беше на мода – без грим и прическа, съвсем натурален образ.

 

Google+ Comments