You are here: Home > Стилно > Какво да не купуваме от разпродажби?

Какво да не купуваме от разпродажби?

salesШопингът е чудесно нещо. Харченето на пари, когато ги имаме и когато се чувстваме удовлетворени от направените покупки, стимулира отделянето на хормона ендрофин в тялото ни и затова имаме онова приповдигнато усещане на радост. Вече можете да си обясните причините, поради които се превръщаме в шопинг маниаци.

Най-обичаме да пазаруваме на разпродажби и намаления. Можем да си купим повечко стоки за по-малко пари. Но все пак има някои неща, които е добре да не купуваме от големите намаления:

ПАЛТА – толкова е чудесно, когато ни предлагат такива – от 200 лева намалени на 100(!!!) Обаче дали такава покупка си заслужава. На много места можете да откриете хубава връхна дреха и на много по-ниска цена. Купувайте единствено, ако марката е много известна с облеклата си и сте на 300% сигурни, че няма да намерите по-изгодна оферта по отношение цена-качество.

ПУХКАВИ ЕЛЕЦИ ИЛИ ИЗДЕЛИЯ ОТ ИЗКУСТВЕНА КОСМЕСТА КОЖА. Обикновено такива дрехи остават по витрините, когато не са могли да се продадат по-рано. Причините са или лоша изработка, трудно почистване, скубане, друго. Много мислете, преди да купувате такива неща, защото те ще ви изкушат с много ниската си цена, но дали точно тези специфични наметки ще са на мода и следващия сезон?

ТЕХНИКА. Когато става дума за Черни петъци – много хора гледат да си купуват техника. Това обаче може би не е най-добрата идея. Понякога стоки, които нямате много голям шанс да отворите от опаковката и да изпробвате преди да си ги отнесете у дома, могат да бъдат дефектни или счупени. На частични намаления, където даден модел може да бъде разгледан и тестван – става.

ИГРАЧКИ. Свръх модерни, пухкави или играчки с механизми за управление могат да ви привлекат вниманието, но проверете дали онлайн няма да намерите същите по-изгодно.

Какво да не купуваме от разпродажби?
Rate this post

Google+ Comments

Tags: , , , , ,

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

One Response to “Какво да не купуваме от разпродажби?”

  1. Polina says:

    Наскоро точно си купих едно палто на разпродажба от 100 на 50 лв., обаче беше от проверен сайт, на който имам доверие и намалението си беше реално, защото цели два месеца му се точих. За мой късмет го намалиха точно навреме. Сега не мога да му се нарадвам.

Leave a Reply