Дами, пазете се от пролетна умора!

Пролетта вече чука на вратата и тялото ни започва да усеща това. Искаме или не, феноменът „пролетна умора” доста добре се е нагнездил в съзнанието ни. Не зная дали реално тя съществува, но е факт че голяма част от хората се чувстват отпаднали и притежават по-малко тонус именно през този период. Днес искам да обърнем внимание на това как да избегнем симптомите.

proletna-umoraКакто казва Маркетинг директорът на списание Биограф, г-н Светослав Кантарджиев,  всяка представителка на нежния пол може да отдели повече време за себе си и семейството. Съгласна съм, че пролетната умора не трябва да ни плаши, а напротив – да ни стимулира да водим по-активен начин на живот. Хубавата и здравословна храна е сред първенците по значение, твърди г-н Кантарджиев. Темата е подробно разгледана в страниците на списание Биограф.
Други дейности, с които можем да преборим отпадналостта е спорт, забавления и разходки, споделят психолози. Релаксиращ СПА уикенд също би спомогнал за това да се чувствате по-жизнени и щастливи. Специалистите препоръчват да изготвите специфична за Вас програма, включваща спорт, здравословна храна и витамини, хобита и любими занимания.

Аз пък бих ви препоръчала да правите това, което ви кара да се чувствате добре. На мен лично най-ползотворно ми влияе времето прекарано с най-близките и любими хора.

Ще се радвам и вие да споделите как се борите с пролетната умора.

Google+ Comments