Цветя и кръгове обсипват дрехите ни през 2014-та

cvetochnyj-print-2012_slideКато един истински спец по стил 😉 ще обърна днес на скъпите дами, читателки на блога ми, внимание към всички онези модни заигравки и дизайнерски приумици, с които се сблъскваме напоследък.

Всички сте забелязали, че 2014-та е годината на флоралните и десените на точки. С тях обаче шега не бива и моят ОГРОМЕН съвет към всички представителки на нежния пол, които са решили да преобзавеждат гардероба си, е да не се заплесвате ненужно и да не прекалявате. Знам, знам, че пъстрите тонове ви привличат, но не искате да изглеждате като китна градинка всеки път когато излезете, нали? Да не говорим, че идната година едва ли цветята ще са толкова актуални.

Освен това в подобни десени винаги има малка уловка. От една страна те са двутипни – имаме избор от дребни и едри фигури. Тук трябвате да внимавате какво точно отива на фигурата ви. Всеизвестно е, че ако сте по-заоблени, сложите ли едни големи цветя и точки, всичко по вас ще изглежда още по… забележимо. По слабите пък съвсем ще се заличат със ситни десени, които ще ги правят да изглеждат още по-тънки.

Модата е преди всичко въпрос на персонален вкус. За да сте стилни обаче, според мен, не е задължително да сте винаги в крак с нововъведенията. Понякога един аксесоар с модерния елемент на сезона е достатъчен, за да разнообразите и освежите вида си. Тъй, че не се хвърляйте веднага към прищявките на модните дизайнери.

Желая ви едно хубаво флорално лято и настроение, независимо дали го носите и по дрехите си, или не!

Google+ Comments