Мода за жени в разцвета на силите си

Вече не сме на 20, но какво от това? Всяка възраст е красива, носи своя чар и съвсем не означава, че не трябва да се стремим да следваме собствения си стил. Защото за мен модата е усещане и не се характеризира с определена възраст. Ето защо харесвам жените в разцвета на силите си. Те знаят какво е важно за тях и с какво се чувстват най-добре.

Атрактивността не идва и от съвременните модни тенденции, които ни представят в лъскавите списания. Преди всичко тя е отражение на собствената харизма, която притежаваме и на удовлетворение. Затова нека не преследваме сляпо най-новите модни тенденции, а вместо това да открием своя личен стил. Този, който ни прави уникални и изразява нашата истинска същност. А знаете ли, че ако се чувстваме добре, в това, което носим, ще изглеждаме не само по-щастливи, но и по-млади.

Затова харесваме ли се в някоя дреха, просто трябва да си я вземем и носим с удоволствие. Може също да опитаме да комбинираме обичайния си стил с нови акценти. Така и дънките и ежедневната тениска ще придобият съвсем нов вид, който ще се отрази и върху нас.

Аксесоарите също играят ключова роля. Перлена огърлица, а защо не ефектен чокър за врата или дамска чанта, подходяща за любимите ни обувки, са малки, но фини акценти, които освежават стайлинга ни.

Както вече споменах, това ни кара да изглеждаме уверени в себе си и да предадем ефекта УОУ по съвсем различен начин. Тези, които харесват по-небрежните и удобни дрехи, могат да носят удобни панталони или пък модни дънки, вместо тясната пола до коляното. Комбинирани и с правилен топ – в разнообразни цветове и материи, се получава чудесен аутфит.

Google+ Comments