Златните правила на независимата жена

Всяка самоуверена и независима жена е по-привлекателна, интересна и впечатляваща за околните. Това съвсем не значи, че трябва да се държиш като представител на мъжкия пол, който може и знае всичко.

Приеми истината, че не се нуждаеш от мъж. Мисли за себе си, а ако през това време се появи, някой, който отговаря на критериите ти, значи е късметлия.

Излез от зоната си на комфорт и пътувай сама. Това ще е най-вълнуващото ти приключение. Просто прави каквото си искаш и се радвай на собствената си компания.

Купи си цветя. Не говоря за букет. А за живи цветя, с които да внесеш свежест в дома си.

Никога не давай втори шанс на предателите! Ако искаш някой да те уважава, първо уважавай себе си. Предателите нямат място в живота ти. Просто им покажи пътя с гордо вдигната глава и не поглеждай назад. Така винаги ще си победителка.

Бъди уверена в решенията си! Женската интуиция никога не лъже! Следвай я и тя ще те отведе на правилните места!

Научи се да казваш думата не – понякога тя може да е вълшебна. Защо постоянно трябва да угаждаш на всички, но не и на себе си. Само когато си на работа трябва да изпълняваш задълженията си, в твоя живот ти си си господар и ти трябва да си щастлива!

Работи и постигай мечтите си, нищо не се случва даром. Работи и смело осъществявай целите си.  Това ще ти носи безценно удовлетворение.

Вярвай в себе си! Разбери, че на този свят няма друг човек, който да ти е истинска опора освен ти сама на себе си. Грижи се за емоциите си, за тялото, за душата си, за интелекта си. Бъди нежна и не се самосъжалявай и самообвинявай!

Google+ Comments