Стилни и красиви с плосък корем (част 2)

Здравейте, приятели! В предния си блог ви споделих някои полезни съвета и тактики, с които да поемем по пътя на плоския корем за лятото. Разгледахме темата за витамините, храната и стигнахме до спорта.

Случвало ли ви се е да се запишете на фитнес и … да не отидете. Нито финансите, нито телата ни са доволни от това. За устойчив успех в отслабването на корема трябва да започнем спорт, който наистина ни харесва и който обичаме да практикуваме редовно. Следните спортове ни помагат да постигнем тънка талия, защото те са идеалната тренировка за корем.

Обръч
Много добри резултати за тънка талия могат да се постигнат с хулахуп например. Хулахуп е забавна и отлична тренировка за корем, която със сигурност няма да ви омръзне, в съчетание с правилната музика.

Плуване
Спортовете за издръжливост са много добри за трениране на коремната област. През лятото, например, плуването е супер полезно и ефективно. То дори е силно препоръчително за хора с наднормено тегло, защото е полезно и за ставите, а водата има приятен масажен ефект върху цялото тяло.

Спортове на открито
Особено през топлия сезон е хубаво да пренесем спорта навън. Отсега нататък отново ще спортуваме повече на открито – това ще направи отслабването на корема много по-лесно. Няма значение дали просто се разхождаме из района и правим възможно най-много крачки на ден, тренираме сред природата или може би дори бягаме – тялото ни има нужда от движение на чист въздух. Нека му го дадем.

Йога и пилатес
Ако не може да се мотивираме да спортуваме сами, най-добре е да се присъединим към група. Да тренираме заедно е много по-забавно! През лятото има редовни курсове по йога и пилатес. Упражненията оформят тялото и стимулират метаболизма. Те също така ни помагат да намерим своя вътрешен баланс отново.

Google+ Comments