Шоколадово: „златният” цвят на есента

С настъпването на септември, май е крайно време да се замислим по-обстойно за есенния си гардероб. Ако все още не сте усетили, най-вероятно скоро ще почувствате приятното есенно захлаждане и хладен бриз и ще започнете да си взимате по някое сако или тънка жилетка.

spread_S6mRkVВ този ред на мисли, знаем, че летните и есенни тенденции са по-различни една от друга. Затова реших, докато е все още моментът да ви кажа кой е любимият ми есенен цвят. Шоколадово! Тъмно, тъмно кафяво като шоколад с много какао в него. Цветът стои добре на момичета с всякакъв цвят на косата и очите. Можете да го използвате и като основен и като акцент в облеклото си.

Представете си тъмно кафяво палто и бежов или жълт шал към него, комбинирани с цветни ботуши и чанта в нюанса на шала! Колко есенно и колко различно би изглеждало от обичайните ни черни и сиви цветове, нали.

Имам си едно тъмно кафяво кожено яке (от изкуствена кожа, разбира се) и един тъмно кафяв шал, които отиват на почти всичките ми дрехи и много ги нося. Не е лесно да намериш цвят, който да е толкова комбинативен и същевременно да стои така стилно. Аз обаче ви подарявам такъв, използвайте го. Есента е перфектният момент за това.

Google+ Comments