Какво се крие в една дамска чанта?

Здравейте днес, стилни мои читатели!

Казват, че дамската чанта на жената е била истински хаос. Когато някой мъж, мислейки се за особено изобретателен ми каже нещо в този род, но с каквито и да е други думи, му отговарям – Носим много неща, защото сме по-предвидливи от вас и много по-наблюдателни.

ФАКТ, и го запомнете, ние жените сме онези, които успяват да развият своето шесто чувство или силна интуиция, точно защото забелязваме малките детайли в живота и умеем да предвиждаме всяка ситуация. Тъкмо за това дамските ни чанти са винаги пълни… с полезни неща.

woman's_bagИзлизаме от дома и винаги носим със себе си – телефон, портмоне, ключове, малко грим (червило, руж), огледалце, айпод, тъмни очила, шнола или ластик за коса, пила за нокти, защото това са нещата, с които се чувстваме добре и искаме да изглеждаме добре. Но, чантите ни съдържат и носни кърпички, с които често-често услужваме на мъжете, мокри кърпични, дезинфектант за ръце, дамски пособия, химикал и малък тефтер, хапче за глава и такова за стомашно неразположение, малък дезодорант, може би малък парфюм, понякога дори безопасна игра и безцветен лак, ако излизаме с чорапогащник, както и мини гъба за почистване на обувките. Задължителни са дъвките за свеж дъх, крем за ръце, а много жени носят със себе си и спрей за самозащита или книга, ако всеки ден пътуват дълго. В чантата трябва да остане и място за малък сгъваем чадър, ако вали.

Всички тези неща са необходими, за да не ни хванат неподготвени различни ситуации. Може дори да се каже, че това е нашият своеобразен комплект за спешно дамско реагиране. Съгласни?

Google+ Comments