Направи си сам нещо стилно

Искам да съм различна, уникална, стилна, но не разполагам с много средства. Как да стане?

Това се питат много ядосани жени, които имат наистина ограничен бюджет. Но кой е казал, че стилът е свързан с пари? Всъщност да сте стилна е вътрешно усещане. То е като грацията – или я имаш, или я нямаш. Но тук е усещане за модата, естетически усет към цветовете, креативно мислене и съобразителността.

Да си стилна определено би могло да се постигне с много пари,  но всичко е възможно и без голям финансов ресурс. Нужно е да знаете кое ви отива и кое не трябва да обличате. Обърнете внимание на цветовете. Отделете на една страна това, което не пасва с тена на кожата, очите и косата ви и оставете само онова, което отваря личността ви. Аз винаги съм препоръчвала да носите цветни дрехи, но е ОК, ако сте жена, която слуша по-специфична музика и харесва готиката или друго. При все пак сте постигнали крачка напред, тъй като сте се насочили към съответен стил, към който бихте искали да се придържате. За всяка друга жена това е следващата стъпка. Помислете как искате да ви възприемат и в каква среда се движите. Ако работното ви място налага да сте делова, в никакъв случай не носете три четвърти дънки там. Ако работите в арт средите, грънчът колкото може да помогне, толкова може и да навреди.

handmade clothesА сега подредете гардероба си. Понякога не е необходимо да купувате нови дрехи. Ако нямате възможност, лесно можете да освежите старите. Добавете дантела по деколтето или в долната част. Няколко апликации също ще направят чудеса. Ако нямате време да се занимавате винаги можете с брошка да прикачите шал, някаква текстилна украса като роза или две, сложете дълга огърлица или синджир, стеснете или намалете дължината. Ще видите промяната.

Ето така – бързо,  с мъъничко въображение, можете да постигнете много добри резултати.

Google+ Comments