Модните чанти – пролет/лято 2015

98d408118697a5cfe851078aa476d6b1Пролетта отдавна почука на вратата ни, а с нея скорострелно наближава и лятото. Естествено е, че трябва да се замислим за визията си през предстоящите топли дни. Ето защо днес реших да очертая тенденциите за тази година и да ви препоръчам няколко вида чанти, с които със сигурност няма да изглеждате демоде.

Дерзайте момичета. Изберете модела, който най-много ви прилята. А защо не и повече от един? 80924742999266903KGqHHxbc

1. Заложете на цвета. Жълтото е изключително актуално и свежо. Аз страшно много харесвам и оранжевото, ментата, както и телесните нюанси.

2. Заложете на формата. Кръглите чанти ще са наистина популярни това лято и ще привличат погледите. Ако за вас са твърде малки обаче, насочете се към чантите тип пазарски. Те са също толкова актуални, интересни и със сигурност събират повече вещи.

BF6F1DFA3. Заложете на екстрите. Флоралните мотиви няма да ви изневерят, но все пак ви препоръчвам да комбинирате цветна чанта с по-едноцветен тоалет. А ако някоя сутрин се събудите в по-бохемско и кежуъл настроение, защо не хвърлите поглед на чантите с ресни.

4. Още една идея са нар. чанти тип куфарче. Страхотен модел за бизнес срещи, за офиса или за кафе с приятелка. Тези чанти са актуални в момента и със сигурност ще продължат да бъдат и в бъдеще, защото са красиви, модерни и наистина стилни. -fashion-Women-print-cross-body-Handbag-desigual-Cartoon-Rabbit-Bags-Small-Circle-Bag-Cute-Messenger

Забравете за прозрачните материи – предназначението на никоя чанта не е да се вижда какво има вътре. Не носете черни чанти през лятото – скучно е. Запомнете, че чантата ви е мощен аксесоар, чрез който да изразите себе си, затова не я избирайте самоцелно. И, разбира се, не се страхувайте да експериментирате. Просто го правете както трябва 😉

Google+ Comments