Какво да подарим за 8 март?

Денят на жената наближава и предлага още една възможност да покажем любов и грижа към нежния пол. На този ден по-скоро се раздават символични подаръци, които са израз на уважение и признателност. Предимно се дават цветя – например лалета или зюмбюли, поздравителна картичка, шоколад или бижу.

Поздравителна картичка и шоколадови бонбони могат да бъдат опаковани в торбички в красив пролетен цвят. Препоръчвам ви жълто, зелено, лилаво, розово и подобни цветове – прекрасни, оптимистични, като самата пролет, цветовете със сигурност ще бъдат приети топло от човека, който получава подаръка.

Питали ли сте се обаче, какъв жест би накарал една жена да се чувства ценена и истински щастлива?

Гореспоменатите малки подаръци – цвете, картичка или шоколад – са идеални за колежки, познати или роднини. За жената, с която имате близки отношения обаче, препоръчвам да изберете нещо лично и индивидуално. Нека в никакъв случай това да не бъде предмет за домакинството, а нещо специално само за нея. Нещо, което я вдъхновява и я кара да се чувства необикновена и обичана.

Например бижута, които ще зарадват дамата на сърцето ви. Пръстен, колие с висулка, гривна с послание или обеци ще предизвикат усмивка на лицето й. В крайна сметка, коя жена не обича блясъка?

Бельото е друг начин, който ще накара вашата любима да се чувства привлекателна. Тук темата е малко деликатна, защото трябва да познавате добре половинката си, за да не изберете нещо неподходящо – твърде предизвикателно или твърде семпло, малък размер или пък твърде голям.

Каквото и да изберете, не забравяйте, че за да накарате една жена да се чувства единствена и ценена, не са нужни скъпи подаръци. Най-важни винаги са били отношението, вниманието и грижата, които тя получава. И нека не бъде само в един ден от годината.

Google+ Comments