Дамските обувки, които мъжете не харесват

Здравейте! Щом сте тук, значи заглавието е привлякло вниманието ви, затова бързам да обясня – темата е вдъхновена от новина, която прочетох в развлекателен сайт и това не значи, че трябва задължително да спрете да носите любимия си чифт. Ще ви преразкажа публикуваната информация и може заедно да я обсъдим – дали е така и какви наблюдения имате вие?

Списъкът оглавяваха джапанките. Тук мога и да се съглася, че е така, понеже аз самата не харесвам много моделите, с които ни атакуват и заливат пазара. Мъжете, които са се включили в анкетата споделили, че приемат джапанките на плажа, но би им било неприятно, ако дамата с която са излезли на разходка дори в разгара на лятото, да пристигне с джапанки.

UGG ботушите също са в негативния списък. Колкото и да са удобни, пухкави и топли, според силния пол не изглеждат естетически на крака.

Сандалите на платформа също са предпочитани от дамите за летни разходки и ги съчетават както с рокли, така и с дънки. Освен това хем краката не се изморяват колкото на висок ток, хем придават допълнителни сантиметри и издължават силуета. Да, ама мъжете не приемат тези качества или както са казали в анкетата – биха ги скрили дълбоко в гардероба на половинката си.

А вашето мнение по темата какво е?

Google+ Comments