Стилни за минути

За мен най-стресиращата част от деня е сутринта, когато бързам за работа, пия кафето си „на крак“ и в същото време обмислям какво да облека, за да изглеждам стилно. Вярвам, че на много от вас тази ситуация им е позната. Разбира се, едно от решенията за справяне с проблема, е да подготвим тоалета си още вечерта. За да не губим излишно време и енергия, ви предлагам моя вариант – Негово Величество Костюмът.

Женският костюм е вечна класика и стилно решение, което можем да изберем за минути, дори със затворени очи. Според съчетанието му с обувки, а и неговия модел, той е подходящ както за строго официални случаи, така и за по-ежедневна спортно-елегантна визия.

Разбира се, при намирането на подходящия за нас, трябва да следим за някои неща. Например важно е да не правим компромис с кройката. Тесният костюм от две части дали с панталон, или пък пола в тъмна цветова гама, веднага навява асоциация за успешната бизнес дама. Пък и хем е практичен, хем е удобен.

За по-женствена визия можем да изберем костюм от тюл или коприна, с по-свободен силует и в по-нежни цветове. В комбинация с деликатни бижута, визията вече е завършена.

Костюмът или поне части от него навлизат все по-осезаемо и в ежедневието ни. Една много симпатична комбинация е панталон с бяла тениска и спортни обувки. Друг предпочитан вариант е изчистени дънки или свободна пола с тениска и сако отгоре. А вие имате ли си любима комбинация?

Google+ Comments