Жертвите, които прави всяка майка

Не веднъж съм споменавала, колко много уважавам майките. За мен те са героини, с който не могат да се мерят дори и най- силните супер- герои , за които може да се сетите.

Жертва е силно казано, за това което прави една майка за детето си, защото тя го прави безкористно и с желание и удоволствие. Когато на бял Свят се появи твое мини копие, спираш да мислиш за себе си и се посвещаваш на новия живот.  За разлика от бащите, майките развиват майчиното си чувство още с научаването на благата вест. Докато бащите, или поне тези, с които аз съм контактувала, започват да разбират, че са станали татковци едва след годинка, когато бебчето вече може да каже нещо от рода “та-та”. По принцип не се интересувам много от живота на звездите, кой с кого се жени и има деца, но скоро попаднах на едно интервю с Кристина Агилера. Нейната история много ме заинтригува. Като цяло не е тайна, че е имала трудно детствот, тя дори го възпява в една от своите песни. Безспорно е че тя е една от най- невероятните певици. Като всяко едно нормално момиче, тя среща своя принц, любовта й е безгранична. Всичко върви добре, докато не сключват брак. Всяко момиче си мечтае за сватбения ден и то с голямата си любов. При нея обаче нещата не се развиват особено добре. Едва година след брака, съпругът й започва да се държи странно и започват постоянни кавги и спорове. Решават, че ако си имат детенце ще успеят да прескочат пропастта между тях. Кристина Агилера забременява и като всяка нормална, здрава жена, качва килограми. Все пак, знаете от хормоните, дори и да нямаш кой знае какъв апетит няма как да не качиш килограми по време на бременност. А и всъщност на кого му пука? Нали най-важното е бъдещата майка и бебето да са добре? Винаги съм казвала, че с воля и труд  можеш да възвърнеш предишното си тегло, въпреки, че в тялото настъпват промени, с които трябва да свикнем. Само, че съпругът на невероятната изпъллнителка й заявява, че е прекалено пълна и тя по никакъв начин не го привлича. Не знам за вас, но аз бих му плеснала един здрав шамар, че да се опомни. Всяка жена след раждането се чуваства не привлекателна, докато свикне с обстановката и промените, повечето дори изпадат в следродилна депресия и като за капак мъжът ти да ти каже, че не го привличаш. Въпреки тежкия момент обаче, точно тогава се появява и предложението за “Бурлеска”. Там среща новия си любим развежда се и се надявам, че това ще е нейния хепи енд.

Запомнете, че винаги след дъжд се появава дъга. След всяко лошо нещо, което ни се случва, идва нещо хубаво, не се отчайвайте, живота ни поднася много изненади. Бъдете позитивни.

Google+ Comments